WERK IN UITVOERING MAART 2022

RCD UPDATE | 10 MARCH 2022
WERK IN UITVOERING MAART 2022
RCD UPDATE | 10 MARCH 2022
WERK IN UITVOERING MAART 2022


Bermen Weena hersteld en verfraaid

Op 14 maart aanstaande herstelt en verfraait de gemeente de bermen van het Weena voor het Groot Handelsgebouw. Het werk duurt naar verwachting twee weken. De werkzaamheden zijn nodig omdat de bermen op veel plaatsen beschadigd zijn door automobilisten die hun voertuigen zodanig parkeren dat het gras kapotgereden wordt.

De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van hogere banden voor het Groot Handelsgebouw om foutparkeren door bestelbusjes en taxi’s te voorkomen. Op het kaartje op de achterzijde van deze flyer kunt u zien op waar de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Overlast beperken

Het werk kan (geluids-)overlast veroorzaken. Zo zal de rijbaan aan de bovenzijde van de tunnel een aantal dagen afgesloten worden voor autoverkeer. Wij doen ons best deze overlast zoveel mogelijk te voorkomen of te beperken. Slecht weer of andere omstandigheden kunnen het werk belemmeren. In dat geval is het mogelijk dat de werkzaamheden langer duren. Bij een bijzondere gebeurtenis kunnen wij - in de meeste gevallen - de straat tijdelijk toegankelijk maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over de technische uitvoering kunt u contact opnemen met de heer Van der Spoel, uitvoerder van de gemeente Rotterdam, telefoon (010) 4898603 of email: j.vanderspoel@rotterdam.nl. Voor alle overige vragen omtrent de werkzaamheden kunt u terecht bij de heer Maas via tel. 14010 .

DON'T MISS A THING. FOLLOW US

LID WORDEN