Rotterdam Marriott Hotel

ROTTERDAM MARRIOTT HOTEL

Het Rotterdam Marriott Hotel is één van de meest toonaangevende hotels van Rotterdam. Het hotel beschikt over 228 moderne en ruime kamers, velen met prachtig uitzicht op de skyline van de stad. Alle kamers zijn in 2017 gerenoveerd en ingericht naar de behoeftes van de reiziger van nu.

Ook voor voor uw vergadering bent u bij ons aan het juiste adres. Het Rotterdam Marriott Hotel beschikt, naast 4 boardrooms met een geweldig uitzicht over het Rotterdam Centraal Station, over ruim 150m² aan gerenoveerde multifunctionele vergaderruimte en een exclusieve foyer. Al onze zalen zijn voorzien van daglicht, hoge plafonds en een geweldig uitzicht over de stad. Uniek is de verbinding met “De Doelen ICC Rotterdam’ het internationaal congresscentrum van de stad. Door middel van een overdekte luchtbrug zijn wij met elkaar verbonden en kunnen we vergaderruimtes aanbieden van 100 tot 3000 personen.

In onze lobby maakt u kennis met Marriott’s ‘Greatroom’ lobby concept. De lobby is een levendige ontmoetingsplaats in het Rotterdam Central District en beschikt over een trendy restaurant en bar. De naam is Pillars Bar & Kitchen, verwijzend naar de decoratieve pilaren in onze nieuwe lobby, maar met name verwijzend naar de 4 kern pilaren; to welcome, to gather, to collaborate & to chill. Pillars Bar & Kitchen is een restaurant waar het menu mee beweegt met het moment van de dag; van een koffiecafé in de ochtend naar een levendige bar in de avond.

Verder is het Rotterdam Marriott Hotel, door zijn centrale ligging in Rotterdam Central District, direct tegenover het nieuwe Rotterdam Centraal Station, zeer goed toegankelijk. Vanaf Amsterdam Schiphol reist u in 25 minuten naar Rotterdam en staat u in 26 minuten in onze lobby. Rotterdam-The Hague Airport ligt op slechts 15 minuten rijden en internationale treinen zoals de Thalys, Eurostar en Deutsche Bahn arriveren allen op Rotterdam CS. De grote bedrijven, winkelstraten, uitgaanscentra, musea en bekende attracties zoals de Markthal, Euromast en de watertaxi’s, vindt u tevens in de nabijheid van het hotel.

Weena 686
3012 CN Rotterdam
www.marriottrotterdam.nl