Groot Handelsgebouw veilt kleurrijke pingpongkunst voor Oekraïne

Groot Handelsgebouw veilt kleurrijke pingpongkunst voor Oekraïne

Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want het Groot Handelsgebouw (GHG) in Rotterdam veilt binnenkort 20 unieke pingpongtafels, handgeschilderd door aanstormende kunstenaars voor Dutch Design Week. De opbrengst van de veiling gaat naar Giro555 voor humanitaire hulp in Oekraïne.

De kleurrijke pingpongtafels werden vorig jaar tijdens een live evenement in GHG beschilderd in het kader van het Collision Project, een platform van kunstenaars met verschillende visies en achtergronden, die historische gebouwen als hun canvas gebruiken. GHG, de thuisbasis van een groeiende kunst- en designcommunity, organiseerde het evenement om de rol van spontane botsingen in het creatieve proces te onderstrepen, waarbij ruimtes als GHG als achtergrond dienen voor het heen en weer pingpongen van creatieve ideeën.

De online veiling opent op maandag 16 mei om 11:00u digitaal via veilingplatform www.onlinegallery.art. Bieden kan vanaf € 350. De veiling sluit op vrijdag 20 mei om 18:00u tijdens een live evenement op het dak van GHG onder het genot van een hapje, drankje en muziek van een DJ. Aan het eind van de dag worden de winnende biedingen en het opgehaalde bedrag bekend gemaakt.

U bent van harte welkom op vrijdag 20 mei van 15:00-19:00u in GHG. We horen graag of u aanwezig zult zijn. Dit kunt u doorgeven door te mailen naar jamestown@stampacommunications.com.

Online veiling
Start: maandag 16 mei, 11:00u
Einde: vrijdag 20 mei, 17:00u
www.onlinegallery.art

Live evenement
Vrijdag 20 mei, 15:00u tot 19:00u
Groot Handelsgebouw, Stationsplein 45, Rotterdam