Eneco

ENECO

Eneco is actief in de energiesector en staat midden in de samenleving. Onze missie is ‘duurzame energie van iedereen’. In een duurzame wereld doet iedereen mee. Onze wortels gaan terug tot in de 19de eeuw. Als eerste grote, Rotterdamse, energiebedrijf gingen we in 2007 al voor een duurzame koers en die varen we nog steeds. Zo is Eneco uitgegroeid tot leider in de energietransitie, zowel in België als in Nederland. We zijn één van de grootste investeerders in duurzame energie. We werken samen met miljoenen consumenten en vele bedrijven. We brengen de energietransitie in de praktijk, met slimme, duurzame en betaalbare producten en diensten.

Onze consistente duurzame koers levert resultaat op: we zijn leider in de energietransitie. Nationaal en internationaal bieden we toegevoegde waarde aan consumenten en bedrijven met innovatieve producten en diensten gericht op duurzaamheid. En we leveren aantoonbaar een maatschappelijke bijdrage door het opwekken en leveren van groene energie via alternatieve energiebronnen.

We dagen onszelf en Nederland uit om de grote vragen van de energietransitie te beantwoorden. Hoe zorgen we voor meer duurzame opwekcapaciteit? Wat is de beste manier om van gas los te komen? Met deze vragen houdt Eneco zich ook dagelijks bezig in het Rotterdam Central District. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat op een klein stukje van Rotterdam met een enorme aanwezigheid aan karakteristieke gebouwen en mooie toekomstige ontwikkelingen optimaal van duurzame energievoorziening kan worden voorzien? Hoe kunnen we door bundeling van gebouwen kansen creëren waarbij een meerwaarde ontstaat voor iedereen? Hoe kunnen we elkaar versterken met een collectieve aanpak en uitwisseling van duurzame energieproducten en diensten in plaats van elkaar te beperken in mogelijkheden door solitair op te treden?

Wij denken graag met u mee en nemen met alle plezier voortrekkersrol om het gezamenlijk voor elkaar te krijgen!

Marten Meesweg 5
3068 AV Rotterdam
www.eneco.nl