RCD Eindejaarsbijeenkomst

UITNODIGING | 27 OKTOBER 2022
donderdag 1 december | RCD Eindejaarsbijeenkomst
Uitnodiging | 27 OKTOBER 2022
donderdag 1 december | RCD Eindejaarsbijeenkomst


donderdag 1 december | RCD Eindejaarsbijeenkomst

Het RCD is in beweging! We zien inmiddels dat The Modernist op het punt van beginnen staat, het Hofplein in 2024 grootschalig zal worden aangepakt en we volgen nauwgezet de ontwikkelingen van Tree House, Schiekadeblok, het Groot Handelsgebouw, Lumière, RISE en Pompenburg.

Wat voor impact heeft dit op het gebied? Welke kansen en uitdagingen brengt dit bijvoorbeeld op gebied van mobiliteit? Wat betekent dit voor de 'city at eye level'. En is het versteende, hete RCD wel goed voorbereid op snikhete zomers en zoveel nieuwe bewoners? Deze en andere vragen en mogelijke antwoorden passeren de revue tijdens de Eindejaarsbijeenkomst op 1 december aanstaande. Van 16.00 tot 18.00 uur en na afloop proosten we alvast op het nieuwe jaar.

Locatie: Tuesday, 23e verdieping Millenium Tower.3 maart 2023

Regio van de toekomst

YES!Delft en MRDH zijn een samenwerking gestart om uit te zoeken wat de rol robotica kan spelen in het publieke domein. Aan welke soort hybride robotica toepassingen moet je denken?
25 februari 2023

RCD Nieuwsbrief maart 2023

– Mobiliteitsbijeenkomst 7 maart – RCD Magazine #9 – Vacature alert (2x)! – Afscheid Rob Ittmann – De of het Weena? – Geopend: Jiu Jitsu Gym – Mededeling van het bestuur: […]
16 februari 2023

Vacature: Community Coördinator

Vacature alert! Voor onze Vereniging Rotterdam Central District zijn wij op zoek naar een Community Coördinator (ZZP, 16u p/w)! Ben je communicatief sterk, weet jij wat […]

DON'T MISS A THING. FOLLOW US

LID WORDEN