EIGENZINNIG HART VAN EEN WERELDSTAD

Rotterdam Central District


Welkom in Rotterdam. Een stad om trots op te zijn. Met zijn indrukwekkende skyline en de ruwheid van de wereldhaven. Waar innovatie en ondernemen hand in hand gaan. Een stad in opkomst. Met als parel in het hart ervan: Rotterdam Central District. Het gebied rondom het Weena, met het Stationsplein als dynamisch middelpunt.
Lees verder

Over ons


Om onze ambities te realiseren en de potentie van het district optimaal te ontplooien, bundelen we alle kennis en belangen in het gebied sinds 2009 samen in vereniging Rotterdam Central District.
Lees verder

District East


District East is gestart om in de herontwikkelingen van het Schiekadeblok de stem te zijn van de ondernemers, om mee te kunnen praten met de gemeente en op te komen voor onze belangen. Hiervoor hebben wij ons in 2018 verenigd en de vereniging officieel gelanceerd met een duidelijk visiedocument en manifest.
Lees verder

Onze pijlers


We maken ons sterk voor drie pijlers: gebiedsontwikkeling, het creëren van een betrokken community en de profilering naar buiten. Want het Rotterdam Central District is in opkomst en verdient het om op ieders netvlies gebrand te staan als gebied met perspectief. Een solide basis en een avontuurlijk randje.
Lees verder

RCD Clubhuis


Ons RCD clubhuis bevindt zich op Schiekade 185 in 'Time Is The New Space'. Zodra de maatregelen het toelaten houden we hier ledenvergaderingen, hosten we vrijdagmiddagborrels en vind je alle informatie over de laatste ontwikkelingen in het RCD. RCD-leden kunnen tegen scherp tarief gebruik maken van het RCD Clubhuis voor borrel, events en (live)podcasts opnames. Tot snel!


Lid worden


Diverse organisaties gingen je al voor en zijn lid van vereniging Rotterdam Central District. Van gevestigde multinationals tot aan creatieve start-ups, lokale horeca en vastgoed ontwikkelaars. Sluit jij je ook bij ons aan?
Lees verder

Ons team


Ons team bestaat uit het bestuur en een operational manager, die zich inzetten voor een betrokken community. Het team is een mooie afspiegeling van het district en wordt door de Algemene Ledenvergadering gekozen.
Lees verder