AANKONDIGING VERTREK DOMINIQUE VAN ELSACKER

RCD UPDATE | 28 FEBRUARY 2022
AANKONDIGING VERTREK DOMINIQUE VAN ELSACKER
RCD UPDATE | 28 February 2022
AANKONDIGING VERTREK DOMINIQUE VAN ELSACKER


Afscheid Dominique van Elsacker

Geachte relatie van UDSRotterdam,

Via deze weg informeer ik jullie over mijn aanstaande vertrek. Na 6 bijzondere jaren is het voor mij tijd om mijn blik te verruimen. Ik maak plaats voor een nieuwe directeur die haar/zijn schouders mag zetten onder de verlenging van de BIZ. Samen met een betrokken, deskundig bestuur en een geweldig team.

Op verzoek van het bestuur ben ik betrokken bij de selectie van mijn opvolger, ik neem dan ook pas over 3 maanden afscheid in de hoop dat dit voldoende tijd is voor een warme overdracht. Ik heb nog geen concrete plannen voor na juni. De keuze om te vertrekken in een warm seizoen is een bewuste; ik ben van plan om te genieten van de zomer.

Werken voor Rotterdam Centrum is fantastisch en ik ben onze leden en bestuursleden enorm dankbaar voor het vertrouwen en de ruimte die ik heb gekregen om te bouwen aan de samenwerking. We hebben met elkaar en onze samenwerkingspartners in de stad fantastische resultaten behaald. Ik heb het volste vertrouwen in het team van UDS en het bestuur die de opgave voort zullen zetten met een nieuwe directeur. De vacature voor de functie staat vanaf vandaag open: Vacature Directeur UDSRotterdam - Urban Department Store Rotterdam

Organisatie P.s: Nog een nieuwtje: De gedachte achter de organisatie Urban Department Store Rotterdam is nog actueel alleen kunnen we na een kleine 6 jaar stellen dat de gekozen naam niet heel ondersteunend is gebleken. Vanaf 1 juni is de nieuwe naam voor dé organisatie die werkzaam is voor ondernemers en vastgoedeigenaren in Rotterdam centrum dan ook Organisatie Rotterdam Centrum.

Eind mei neem ik officieel afscheid, ik hoop dan mijn opvolger te kunnen introduceren!

Met vriendelijke groeten,

Urban Department Store Rotterdam

Dominique van Elsacker
Directeur
over-ons-team

DON'T MISS A THING. FOLLOW US

LID WORDEN