ROTTERDAM CENTRAL DISTRICT

Rotterdam Central District is in opkomst

Alle gebruikers die actief zijn in het Rotterdam Central District komen samen in de vereniging. Een mix van multinationals, start-ups, creatives, culturele organisaties, bewoners, bezoekers, aannemers, investeerders en overheid hebben allen een interesse in het snel groeiende gebied RCD.

We maken ons sterk voor gebiedsontwikkeling, het creëren van een betrokken community en de (internationale) profilering van het gebied binnen en buiten Rotterdam. Want het Rotterdam Central District is in opkomst en verdient het om op ieders netvlies gebrand te staan als gebied met perspectief. Een solide basis en een avontuurlijk randje.

Nieuws en updates


Wij zijn het platform voor inhoudelijke verhalen over- en uit- het district. Wij houden je op de hoogte van wat er speelt.

Community


We verbinden een betrokken community (energiek en nuchter) die een dwarsdoorsnede van het RCD weerspiegeld. Wij faciliteren in dialoog met onze leden en creëren draagvlak voor onderwerpen die spelen in het district. Dit doen we door diverse events, talks en netwerk borrels. Ons RCD Clubhuis vind je op Schiekade 185.

Gebiedsontwikkeling


Wij zijn hét platform waar de verschillende stakeholders samenwerken aan de gebiedsontwikkeling. Dit doen we door bijeenkomsten te organiseren en werkgroepen samen te stellen rondom de centrale thema’s: levendigheid, duurzaamheid en mobiliteit.

Profilering


Het unieke en onderscheidende karakter van het gebied naar buiten brengen. Het aantrekken van meer gebruikers/huurders en investeerders door het gebied (inter)nationaal te profileren. We werken hiervoor nauw samen met onze leden en strategische partners als Rotterdam Partners.
[logo-carousel-pro id="1640"]