SERVICEPUNT ZON

RCD UPDATE | AUGUST 31 2021
SERVICEPUNT ZONNEPANELEN
VOOR BEDRIJVEN

RCD UPDATE | AUGUST 31 2021


SERVICEPUNT ZON
VOOR BEDRIJVENGemeente Rotterdam ziet graag zo veel mogelijk zonnepanelen op de Rotterdamse bedrijfsdaken, om zo duurzamer te worden. Inmiddels liggen er al heel wat zonnepanelen, maar er zijn ook nog heel wat daken vrij!
Adviseurs voor u beschikbaar
We kunnen ons voorstellen dat uw leden nadenken over het aanschaffen van zonnepanelen of er misschien al mee bezig zijn. Omdat we weten dat dergelijke projecten niet altijd even eenvoudig te realiseren zijn, heeft de gemeente ons, Esther Zumpolle en Wieland Koornstra, als adviseurs uit de praktijk aangetrokken om hierbij te helpen. Wij komen uit het bedrijfsleven en met onze ervaringen, oplossingen en tips helpen wij uw leden graag om tot meer zonneprojecten in Rotterdam te komen.
Kennis delen
Wij delen graag - en kosteloos - onze kennis met uw leden of achterban. Wij zijn pragmatisch en oplossingsgericht ingesteld en kunnen alles vertellen over bijvoorbeeld belastingvoordelen, diverse subsidieregelingen, administratieve handigheden, wegnemen van praktische obstakels, het sluiten van degelijke contracten, maar ook financiële en technische inzichten. Het is ons doel om bedrijven te stimuleren meer zonnepanelenprojecten te starten en bij knelpunten te ondersteunen.
Stimuleren van zonnepanelenprojecten
Wij brengen dit ‘kennis-aanbod’ graag bij uw leden of achterban onder de aandacht. Als het gewenst is komen we met alle plezier langs op een bijeenkomst of we organiseren een virtuele meeting om te vertellen over de ins en outs van een zonnepanelenproject. Ook als een lid nu al serieus geïnteresseerd is kunnen we deze persoonlijk helpen. We staan open voor uw ideeën en vragen.
Neem gerust contact met ons op via:
Esther Zumpolle
e.zumpolle@rotterdam.nl
06 11 03 20 66

Wieland Koornstra
w.koornstra@rotterdam.nl
06 12 56 06 61
Ook via deze pagina kunnen uw leden ons bereiken: Servicepunt Zon voor bedrijven - Duurzaam 010 alsmede via duurzaam@rotterdam.nl.

DON'T MISS A THING. FOLLOW US

LID WORDEN