RDAM GYM

RDAM GYM

RDAM GYM is een sportschool, maar dan net even anders! Geen standaard fitness apparaten en standaard workouts, maar altijd trainen onder begeleiding van ervaren en enthousiaste instructeurs. Voor, na of zelfs tijdens je werk even een half uurtje of uur nergens anders aan denken dan de oefeningen die de instructeur jou geeft. Telefoon aan de kant en even volle focus… op jezelf! Dat alles achter de deuren van het statige Delftse Poort aan het Weena 505.

Naast de reguliere lessen zoals RDAM workout, boxing of yoga is het ook mogelijk om samen met je collega’s een workout in te plannen. Eenmalig rondom een meeting of voor een bepaalde periode met een vaste trainer op een vast tijdstip aan de slag, wij denken graag met je mee! Bedrijven als NN en Cardano zijn je al voorgegaan.

Train je toch liever één op één? Ook dat is mogelijk! Zelfs met personal training halen wij het maximale uit je workout om je doel te behalen én zorgen we ervoor dat je voldoende afwisseling en plezier in je training hebt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor je bedrijf of jezelf? Check dan snel www.rdamgym.nl of neem contact op met ons!

Weena 505
3013 AL Rotterdam
www.rdamgym.nl