OVER vanStijl

Wij zijn een team van creatieve enthousiastelingen met gevoel voor stijl, communicatie en business. Wij bieden meer dan “slechts” een website, of een enkel postertje. vanStijl levert een communicatieplan.

vanStijl laat zich het best vatten in de wat abstracte term; “multidisciplinair communicatiebureau”. Wij omschrijven het liever als “jouw complete creatie-afdeling”. Voor meer en meer organisaties onderhouden wij de gehele marketing aanpak en met succes. Van logo tot website en van online activatie tot marketing strategie.

In ons tref je een persoonlijk team van bevlogen mensen met kunde. Wij zijn bereikbaar en bieden oplossingen waarvoor we staan. Mede door jarenlange ervaring, persoonlijke interesses en een perfecte selectie van partners bieden wij een plan dat werkt.

Wij pakken met al ons enthousiasme uiteenlopende communicatieprojecten op. Bij vanStijl ben je zeker van een slimme aanpak en mooie vormgeving.

 

HET LAATSTE NIEUWS


21 maart 2015

Ook nieuws?

Heeft u ook nieuws? Informeer ons over zaken die betrekking hebben op Rotterdam en RCD.
3 maart 2023

Regio van de toekomst

YES!Delft en MRDH zijn een samenwerking gestart om uit te zoeken wat de rol robotica kan spelen in het publieke domein. Aan welke soort hybride robotica toepassingen moet je denken?
LID WORDEN