OVER Unilever

Unilever is wereldwijd toonaangevend in fast-moving consumer goods met circa 400 merken in ruim 190 landen. Iedere dag gebruiken 2,5 miljard mensen een Unilever-product. Dit geeft ons wereldwijd een unieke positie in het dagelijks leven. Hierdoor krijgen wij de unieke kans om samen met consumenten duurzaam leven tot gemeengoed te maken en een betere toekomst op te bouwen.

We willen dat ons bedrijf floreert en we weten dat ons succes afhangt van anderen die floreren om ons heen. Daarom is het ons doel om duurzaam leven gemeengoed te maken, en dat is tevens waarom duurzame groei op lange termijn de kern vormt van ons bedrijfsmodel. Wij willen dat onze producten door de gehele waardeketen duurzaam zijn, niet alleen in onze fabrieken. Dat betekent dat we moeten samenwerken met anderen, waaronder onze leveranciers, consumenten, regeringen, ngo’s en andere bedrijven. Samen kunnen we de nodige grote veranderingen teweegbrengen en ons richten op de grootste uitdagingen waar onze wereld voor staat.

 

HET LAATSTE NIEUWS


21 maart 2015

Ook nieuws?

30 juli 2020

Ontwikkeling van Tree House op het Delftseplein mogelijk gemaakt

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 7 augustus 2020 gedurende een periode van zes weken
Lid worden