OVER Unilever

Unilever is wereldwijd toonaangevend in fast-moving consumer goods met circa 400 merken in ruim 190 landen. Iedere dag gebruiken 2,5 miljard mensen een Unilever-product. Dit geeft ons wereldwijd een unieke positie in het dagelijks leven. Hierdoor krijgen wij de unieke kans om samen met consumenten duurzaam leven tot gemeengoed te maken en een betere toekomst op te bouwen.

We willen dat ons bedrijf floreert en we weten dat ons succes afhangt van anderen die floreren om ons heen. Daarom is het ons doel om duurzaam leven gemeengoed te maken, en dat is tevens waarom duurzame groei op lange termijn de kern vormt van ons bedrijfsmodel. Wij willen dat onze producten door de gehele waardeketen duurzaam zijn, niet alleen in onze fabrieken. Dat betekent dat we moeten samenwerken met anderen, waaronder onze leveranciers, consumenten, regeringen, ngo’s en andere bedrijven. Samen kunnen we de nodige grote veranderingen teweegbrengen en ons richten op de grootste uitdagingen waar onze wereld voor staat.

 

HET LAATSTE NIEUWS


21 maart 2015

Ook nieuws?

Heeft u ook nieuws? Informeer ons over zaken die betrekking hebben op Rotterdam en RCD.
3 maart 2023

Regio van de toekomst

YES!Delft en MRDH zijn een samenwerking gestart om uit te zoeken wat de rol robotica kan spelen in het publieke domein. Aan welke soort hybride robotica toepassingen moet je denken?
LID WORDEN