OVER Rabobank Rotterdam

Growing a better world together
Rabobank Rotterdam is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen. Ons werkgebied bestaat uit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel.

Midden in Central District
Het hoofdkantoor van Rabobank Rotterdam is in oktober 2019 verhuisd naar een strategisch duurzame locatie in de stad: het Central District. De plek bij uitstek voor een bank die in het hart van de samenleving en tussen zijn klanten staat. Wij zijn gevestigd in het gebouw FIRST, schuin tegenover het Centraal Station.

Goede buren
Zoals het een goede buur betaamt staan we altijd klaar voor je. Uiteraard helpen we je graag met je bankzaken, maar komen ook graag met je in contact als je samen de stad sterker wil maken. Neem een kijkje op onze website of kom een keer langs om een afspraak te maken.

 

HET LAATSTE NIEUWS


21 maart 2015

Ook nieuws?

26 oktober 2020

The catering industry continues to be an important pacemaker in the corona era

The corona crisis is affecting urban life. The Rotterdam Central District cannot escape this pandemic either. Offices are (partly) empty and it is quiet in the […]
LID WORDEN