OVER PIKE

PIKE is dé nieuwe duurzame manier van bezorgen. Met PIKE wacht je nooit meer op je pakket. Je bepaalt namelijk zelf waar en wanneer wij je pakket bezorgen. Met onze gratis app geef je gemakkelijk aan hoe laat wij bij je voor de deur staan. Wil je een pakket retourneren? Geef in de app aan hoe laat jouw retourpakket moet worden opgehaald en wij staan op dat moment voor de deur. Wij zorgen dan dat je pakket wordt geretourneerd.

PIKE is er voor de consument. We zijn ontstaan uit het ongemak rondom pakketbezorging. Pakketten die te laat worden bezorgd, bij een afhaalpunt of zelfs helemaal niet. Tegenwoordig willen we als consument controle hebben over alle producten en diensten die we aanschaffen. Ook het tijdstip waarop je pakket moet worden bezorgd moet je zelf kunnen bepalen.

Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde van PIKE. We vinden dat pakketten zo min mogelijk kilometers moeten afleggen voordat het wordt bezorgd bij de eindgebruiker. Pakketten worden na bestelling vaak eerst naar een groot distributiecentrum gebracht buiten de stad, om vervolgens vijf straten verder van de winkel bezorgd te worden. Wij streven naar een uitstootvrije last-mile-delivery. Daarom halen we pakketten op bij winkels in Rotterdam. Vervolgens geeft de klant aan ons aan wanneer het pakket moet worden bezorgd en staan we op het aangegeven tijdstip voor de deur. We noemen dat bezorging on demand. Vandaag besteld is dezelfde dag nog in huis op het door jou gekozen tijdstip.

 

HET LAATSTE NIEUWS


21 maart 2015

Ook nieuws?

Heeft u ook nieuws? Informeer ons over zaken die betrekking hebben op Rotterdam en RCD.
3 maart 2023

Regio van de toekomst

YES!Delft en MRDH zijn een samenwerking gestart om uit te zoeken wat de rol robotica kan spelen in het publieke domein. Aan welke soort hybride robotica toepassingen moet je denken?
LID WORDEN