OVER Ooms makelaars

Ooms is een solide dienstverlener op het gebied van commercieel vastgoed, woningmakelaardij, financieel advies en taxaties. Al ruim 90 jaar bouwen we aan duurzame relaties met klanten, relaties en medewerkers. Het leveren van vakmanschap en kwaliteit is onze overtuiging. We zijn partner in Dynamis. De kracht van dit samenwerkingsverband is de uitwisseling van deskundigheid en ervaringen.

Met inmiddels negen vestigingen staan we nog even dicht bij onze klanten als in 1927, toen Ooms begon. Dicht bij de klanten, letterlijk en figuurlijk. Het is onze ambitie om de meest klantgerichte, allround dienstverlener te zijn in de regio.

Rotterdam is onze thuismarkt en in het Rotterdam Central District zijn wij actief met alle pijlers van onze organisatie. We praten mee bij de ontwikkeling van hoogbouw vanaf prijsvraag tot oplevering en zijn in mix use gebouwen zowel voor ontwikkelaar, voor de eigenaar als voor de eindgebruiker een sparring partner voor de woningen, kantoren, winkels, horeca en leisure invulling.

Eigenzinnig zijn wij, net als het RCD. We hebben een sterke mening over ontwikkeling van “onze” stad en delen die ook graag met derden.

 

HET LAATSTE NIEUWS


21 maart 2015

Ook nieuws?

Heeft u ook nieuws? Informeer ons over zaken die betrekking hebben op Rotterdam en RCD.
3 maart 2023

Regio van de toekomst

YES!Delft en MRDH zijn een samenwerking gestart om uit te zoeken wat de rol robotica kan spelen in het publieke domein. Aan welke soort hybride robotica toepassingen moet je denken?
LID WORDEN