OVER LS&H Lawyers

LS&H Lawyers is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor dat gevestigd is in Rotterdam met een vergaande specialisatie in en focus op de (internationale) Life Sciences & Health sector en de (algemeen) Zakelijke Markt.

De kernwaarden van LS&H Lawyers.

Deskundig
Onze advocaten scholen zich jaarlijks optimaal bij en zijn zich bewust van de relevante juridische actualiteiten en marktontwikkelingen om de kwaliteit in hun werk te kunnen waarborgen

Creatief
Zij zoeken enthousiast, creatief naar de optimale route/oplossing

Strategisch
Onze advocaten begrijpen dat escaleren altijd nog kan, maar creëren liever een oplossing die uw verstandhouding met andere betrokken stakeholders in de sector optimaliseert

Oplossingsgericht
Niet jarenlang procederen, maar liever goedkoop en snel oplossen als het kan en alleen duur als het moet, en

Integer
Want integriteit en het daarop ontstane vertrouwen over en weer staan bij al onze werkzaamheden voorop.

Binnen LS&H Lawyers zijn mr. drs. Nicole U.N. Kien en mr. Claudia I. de Geus werkzaam als advocaten.

Mr. drs. N.U.N. heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Bestuursrecht
– Gezondheidsrecht
– Ondernemingsrecht
– Verbintenissenrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. C.I. de Geus heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Bestuursrecht
– Ondernemingsrecht
– Verbintenissenrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Het team van advocaten wordt in de komende jaren langzaam uitgebreid, in de dagelijkse praktijk ondersteund door een wisselende samenstelling van juridisch medewerkers, stagiaires en overige medewerkers en het kantoor wordt dagelijks geleid door algemeen directeur C.H.A. de Vroomen (Cees).

 

HET LAATSTE NIEUWS


21 maart 2015

Ook nieuws?

Heeft u ook nieuws? Informeer ons over zaken die betrekking hebben op Rotterdam en RCD.
3 maart 2023

Regio van de toekomst

YES!Delft en MRDH zijn een samenwerking gestart om uit te zoeken wat de rol robotica kan spelen in het publieke domein. Aan welke soort hybride robotica toepassingen moet je denken?
LID WORDEN