Online Lunchbreaks

Thuiswerken, niet alleen zit je al snel vele meters te maken achter de laptop, ook ontbreekt de afleiding van collega’s en het dagelijkse kletspraatje bij de koffiemachine. Een Zoom-meeting tussendoor is niet bepaald ontspannen, maar betekent volle focus.


Online Lunchconcerten

Thuiswerken, niet alleen zit je al snel vele meters te maken achter de laptop, ook ontbreekt de afleiding van collega's en het dagelijkse kletspraatje bij de koffiemachine. Een Zoom-meeting tussendoor is niet bepaald ontspannen, maar betekent volle focus. 

De Doelen heeft hier iets op bedacht "De Online Lunchbreak", een reeks zeer vermakelijke lunchconcerten voor een welverdiend rustpunt in een drukke thuiswerkdag. De prachtige muziek voert je mee en genietend met een boterhammetje laad jij weer helemaal op. 

Wanneer?
Deze week iedere werkdag om 12.15 uur, live vanaf de grote zaal.  Meekijken met de Lunchbreaks kan op meerdere manieren: de website, facebook, instagram en youtube. Volg @dedoelen en krijg een melding voordat elke video wordt uitgezonden.

Programmering 
Dinsdag 12 mei 
Merel Vercammen en Rembrandt Frerichs

Woensdag 13 mei
Farid Sheek en Maya Fridman

Donderdag 14 mei
Ragazze Quartet

Vrijdag 15 mei
Ntjam Rosie


Daar wil ik bij zijn