Birgitta Padberg wordt nieuwe Managing Director van het Groot Handelsgebouw

Birgitta Padberg wordt nieuwe Managing Director van het Groot Handelsgebouw

Rotterdam, 10 augustus 2018 – Per 1 september start Birgitta Padberg als Managing Director van het Groot Handelsgebouw. Birgitta Padberg zal het huidige team van gebouwmanagement aansturen en de ambities van de nieuwe eigenaar vormgeven. Het Groot Handelsgebouw is sinds kort eigendom van de Amerikaanse investeerder HighBrook Investors.

Birgitta Padberg heeft ruim 20 jaar werkervaring in commercieel vastgoed en is nu Associate Director bij Cushman & Wakefield. Door haar werk keek zij vanuit het Weena jarenlang uit op het Groot Handelsgebouw. ‘Ik ken het Groot Handelsgebouw goed. De oppervlakte en de architectuur maken het een imposant gebouw. Het is een stoer en authentiek rijksmonument met een grote diversiteit aan huurders,’ aldus Birgitta Padberg.

HighBrook Investors heeft de ambitie de toegankelijkheid en multifunctionaliteit van het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland verder te verbeteren. Birgitta Padberg is enthousiast. ‘Er zijn nog steeds veel onontdekte plekjes in het Groot Handelsgebouw. Het zou mooi zijn als wij het enorme dakterras van 7.000 m2 publiek toegankelijk kunnen maken. Ook de routing in en om het gebouw willen wij optimaliseren. Ik kijk ernaar uit deze uitdaging aan te gaan.’

Over het Groot Handelsgebouw
Het Groot Handelsgebouw is hét icoon van de Rotterdamse wederopbouw. Het rijksmonument is nog steeds het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het biedt 100.000 m2 kantoor-, opslag, winkel- en horecaruimte aan meer dan 200 huurders. Het Groot Handelsgebouw is feitelijk een kleine stad, direct naast Rotterdam Centraal Station. De ontmoetingsplek voor ondernemende Rotterdammers en betrokken wereldburgers.

Kijk voor meer informatie op www.groothandelsgebouw.nl of lees hier het hele bericht.
LID WORDEN