Lucie with six punches

LUCIE WITH THE SIX PUNCHES

Als kleine ventjes deelden Errol en Bas een gezamenlijke droom; bij de leger gaan. Ze wilden een fysieke en mentale uitdaging én veel van de wereld zien. Zo’n 10 jaar geleden ontmoetten Bas en Errol elkaar bij het Korps Mariniers. IJzeren discipline, een groot doorzettingsvermogen en door het vuur gaan voor elkaar; daarin hebben deze twee elkaar gevonden. Ze bleken veel overeenkomsten te hebben; de drive om overal het beste uit te halen en nieuwe ideeën verwezenlijken.

Maar waarom verruil je het hangen uit een helikopter, springen uit vliegtuigen, de keiharde discipline en het opereren onder alle omstandigheden voor een Boutique Boxing Gym? Simpel: Defensie opereert over de grenzen en dat is precies wat deze twee met jou doen; ze verleggen je grens.

En zo geschiedde LUCIE with the six punches. Met onze vernieuwende boutique boxing formule willen wij sporten weer leuk maken. En ook een stuk minder tijdrovend! Wat zeg nou zelf; met al die volgeboekte agenda’s is sporten bijna een onmogelijke opgave geworden. Ook voor bedrijven heeft LUCIE een passend aanbod en zijn zij lid van Bedrijfs fitness Nederland.

Terwijl de motiverende vibe je zintuigen verhoogt, bieden wij een opwindend en effectief trainings regime aan volgens een vaste formule. Dat geheel is afgestemd op je eigen tempo, je persoonlijk kwaliteiten en potentie. Wat wij vooral willen, is dat je het gevoel krijgt deel uit te maken van onze familie. Een familie van mensen die serieus willen trainen, maar tegelijkertijd een hoop plezier willen beleven. Passend in onze drukke agenda’s.
Boksen is een sport die letterlijk alle fysieke uitdagingen met zich meebrengt, maar kan voor sommige afvallen vanwege het vechtelement. Met de boks discipline als uitgangspunt biedt Lucie high intensity interval trainingen aan, maar in een motiverende club atmosfeer. Een feestje in plaats van een vechtpartij!

And that’s LUCIE: de eerste Boxing Boutique Gym van Rotterdam. Een uitlaatklep, waar je de dagelijkse hectiek even achter je kunt laten. Feel welcome to join us! #joinlucie

Weena 103
3013 CH Rotterdam
joinlucie.com