Hilton Rotterdam

HILTON ROTTERDAM

Hilton Rotterdam ligt in het hart van het bruisende centrum van de stad – vol met cafés, restaurants en culturele evenementen. Gelegen op loopafstand van het centraal station en tussen het entertainment, zakelijk- en winkelgebied in, is het hotel de perfecte plek om alles te ontdekken wat Rotterdam te bieden heeft. Door een mix van klassieke elegantie en stijlvolle moderniteit, is Hilton Rotterdam de ultieme locatie. De 254 kamers en suites stralen een tijdloze inrichting, authentieke Nederlandse sfeer en huiselijke warmte uit. Gasten die verblijven in een Executive Room of Suite, hebben toegang tot de exclusieve Exectuvie Lounge, waar u de gehele dag terecht kunt voor een drankje en waar uw ontbijt wordt geserveerd.

Hilton Rotterdam is trots op drie restaurantconcepten. Roots Rotterdam met een regionale keuken, werkt met seizoensproducten. Het menu verandert elke drie maanden en daarmee ook de ambiance in het restaurant. Deze wordt specifiek afgestemd op ieder seizoen, waardoor het een ware beleving wordt! Elk seizoen wordt gesymboliseerd door een andere kleur en daarmee verandert het interieur, de kunst en ook de muziek. Op deze manier kunt u elk seizoen het restaurant op een andere manier ervaren.

Joelia by Mario Ridder is het Michelinster-restaurant met een Frans georiënteerde keuken van zowel klassieke als innovatieve gerechten. De perfecte plek om af te spreken en te genieten van een cocktail of om een hapje te eten is cocktailclub HUGH.

In Hilton Rotterdam bevinden zich vijf grote vergaderzalen, twee ruime boardrooms en een boven lobby, ideaal voor productlanceringen. De balzaal, Le Jardin, biedt een plek voor maximaal 325 gasten, terwijl de Coolsingel Suite een adembenemend 180 graden uitzicht biedt over het centrum van Rotterdam.

Weena 10
3012 CM Rotterdam
www.hilton.com