District East wordt onderdeel van Vereniging Rotterdam Central District!


District East wordt onderdeel van Vereniging Rotterdam Central District!

In het afgelopen jaar is de samenwerking met vereniging RCD steeds beter en nauwer geworden, we delen nu zelfs een kantoor aan de Schiekade en hebben gezamenlijk een clubhuis geopend in de plint van het Schieblock. Adoptie lijkt daarom niet meer dan logisch. Hierdoor kunnen wij als kleine vereniging gebruik maken van de professionele structuren en netwerken die RCD reeds heeft opgebouwd. Als werkgroep binnen vereniging RCD gaan wij ons volledig richten op hetgeen waarvoor we ons in District East hebben verenigt: de belangen van de ondernemers in het gebied representeren, verdedigen en agenderen.

Wat betekent dit voor de leden van District East?
Alle leden van District East worden automatisch lid van vereniging RCD. Er wordt een extra (laagdrempelig) lidmaatschap toegevoegd aan het bestaande pakket van RCD. Alle leden kunnen per 1 januari 2021 genieten van de privileges die horen bij het lidmaatschap van RCD. RCD is een businessclub met o.a. netwerkevents, kennissessies, ledenvergaderingen, kortingen bij partners en meer. Check ook de brochure van RCD.

Verder blijft District East dus gewoon actief als werkgroep binnen RCD met als kernteam Frank Loer, Nadîja Broekhart en Nikki van Dijk. District East houdt ook haar eigen programma dat in 2021 gevuld zal zijn met vrijdagmiddagborrels, podcast series over het maken van dit stuk stad, de aanhoudende lobby met de gemeente en stakeholders, eigen socials, campagnemateriaal en meer. Daarnaast zal er altijd één vertegenwoordiger van District East vertegenwoordigd zijn in het bestuur van RCD.

LID WORDEN