Correctbook wint de Rotterdamse Startersprijs

Correctbook wint de Rotterdamse Startersprijs

Het bedrijf Correctbook heeft vanavond de Rotterdamse Startersprijs gewonnen. Correctbook is een sociale onderneming die schrijfwaren verkoopt zoals schriften die steeds opnieuw gebruikt kunnen worden. Net als bij whiteboards kan de tekst in deze schriften weer gewist worden. Met een deel van de opbrengst doneert het bedrijf ook weer herbruikbare schriften aan kinderen in ontwikkelingslanden om daar analfabetisme te bestrijden.

De winnaar van de Rotterdamse Startersprijs krijgt een jaar lang een gratis ingerichte kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw in het centrum van de stad en ook coaching van ervaren ondernemers. In de finale nam Correctbook's directeur Sam van Tol het op tegen de ondernemers van CamHatch Netherlands B.V., StoredEnergy en Hi Marry.

De onderscheiding bestaat sinds 2014 en is in het leven geroepen door het Groot Handelsgebouw om veelbelovende ondernemers een extra zetje te geven. Winnaars van de vorige edities zijn Trots Rotterdams Bier (2014), ilovefashionbloggers (2015) en Tinybots (2016).


correctbook.nl

LID WORDEN