Workspot huurt in Millennium Tower

Workspot huurt in Millennium Tower

Workspot – exploitant van kantooroplossingen – en Millennium Tower (Rotterdam) B.V., onderdeel van PPF real estate, hebben een huurovereenkomst afgesloten in kantoorgebouw “Millennium Tower”, gelegen aan het Weena 690 te Rotterdam. Workspot huurt 959 m² kantoorruimte op de 16e verdieping van het gebouw en opent hiermee haar 14e vestiging. Workspot is een office concept dat in een moderne omgeving flexibele kantooroplossingen aanbiedt voor kleinere kantoorgebruikers. Naast kantoorruimten, al dan niet gemeubileerd, beschikt deze locatie over een sociaal hart om de ontmoeting tussen de gebruikers en relaties te faciliteren. Eind september opent Workspot de deuren van deze nieuwe locatie in het Rotterdam Central District.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en De Lobel & Partners ‘real estate experts’ ’brachten de transactie in collegiale samenwerking tot stand. NL asset management verzorgt het asset management voor dit markante gebouw.

Met de komst van Workspot naar de Millennium Tower kunnen er per januari 2019 naast verhuur per verdieping, op flexibele basis dus ook kleinere kantoorruimtes verhuurd worden. In de Millennium Tower zijn de 15e en de 26e verdieping voor de reguliere verhuur beschikbaar. De verhuur is in handen van JLL en Cushman & Wakefield.