Premier Suites: Nieuw 4-sterren hotel aan het Weena

Premier Suites: Nieuw 4-sterren hotel aan het Weena

Rotterdam krijgt een nieuw 4-sterren hotel schuin tegenover Rotterdam Centraal aan het Weena. Op 15 juni opent Premier Suites Plus Rotterdam de deuren in Central District. Met 104 luxe suites heeft de stad er dan weer een hoogstaand internationaal hotel bij.

De 104 luxe kamers zijn verdeeld over de eerste tien verdiepingen. Het hotel van de Ierse keten staat naast kantoorgebouw First. Boven de eerste tien verdiepingen komen kantoorruimtes (units van minimaal 300 vierkante meter). Tot en met de zestiende verdieping blijft het oude kantoorpand die werkfuncties houden. Op de begaande grond komt de lobby met receptie en coffeelounge waar hotelgasten en kantoorgebruikers versnaperingen kunnen gebruiken.

Zelf roemt Premier Suites Plus Rotterdam 'de combinatie van stijl en gastvrijheid van een luxueus hotel met de ruimte en rust van volledig ingerichte privésuites. 's Ochtends krijgen gasten koffie van ervaren barista's. Er zijn fitnessapparaten in het hotel. Premier Suites is nieuw in Nederland. Rotterdam heeft de primeur.


www.premiersuitesrotterdam.eu