RCD Mobiliteitsbijeenkomst 7 maart

UITNODIGING | 7 MAART 2023
dinsdag 7 maart | RCD Mobiliteitsbijeenkomst
Uitnodiging | 7 MAART 2023
dinsdag 7 maart | RCD Mobiliteitsbijeenkomst


Dinsdag 7 maart | RCD Mobiliteitsbijeenkomst

Mobiliteit in het algemeen, maar zeker in het RCD gaat de komende jaren flink veranderen. Daarom organiseren op dinsdag 7 maart van 15.00 tot 16.30 uur Green Business Club Rotterdam Centrum, NS en Vereniging Rotterdam Central District voor al haar leden, participanten en partners een interactieve bijeenkomst op het kantoor van NS in het Groot Handelsgebouw. Meer details volgen snel!

Het ‘Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit’ treedt naar verwachting op 1 juli 2023 in werking. Een goed moment dus om de koppen bij elkaar te steken hiermee aan de slag te gaan. Want wat betekent dat voor jouw organisatie? hoe monitor je dat? En welke oplossingen en middelen zijn er voor handen? Dat gaan we met elkaar bespreken.

Datum & tijd: Dinsdag 7 maart van 15.00 tot 16.30 uur met aansluitend borrel. Locatie: Kantoor NS in het Groot Handelsgebouw.

Het programma bestaat uit: - Welkom en verwachtingen - Toelichting CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit - Wat speelt er bij werkgevers in Rotterdam? - Enkele voorbeelden & ontwikkelingen bij NS (Zakelijk) - Duurzaamheid en rol in centrum Rotterdam - NS station Rotterdam Centraal - Vervolgacties & discussie - Afronding en borrel

Heb je op voorhand al vragen aan NS? Of specifieke uitdagingen op het gebied van mobiliteit? Laat het vooral weten, dan gaan we hier in de sessie op in.

Locatie: Kantoor NS, Groot Handelsgebouw3 maart 2023

Regio van de toekomst

YES!Delft en MRDH zijn een samenwerking gestart om uit te zoeken wat de rol robotica kan spelen in het publieke domein. Aan welke soort hybride robotica toepassingen moet je denken?
25 februari 2023

RCD Nieuwsbrief maart 2023

– Mobiliteitsbijeenkomst 7 maart – RCD Magazine #9 – Vacature alert (2x)! – Afscheid Rob Ittmann – De of het Weena? – Geopend: Jiu Jitsu Gym – Mededeling van het bestuur: […]
16 februari 2023

Vacature: Community Coördinator

Vacature alert! Voor onze Vereniging Rotterdam Central District zijn wij op zoek naar een Community Coördinator (ZZP, 16u p/w)! Ben je communicatief sterk, weet jij wat […]

DON'T MISS A THING. FOLLOW US

LID WORDEN