De Mik Real Estate

DE MIK REAL ESTATE PARTNERS B.V

Of het nu gaat om het aanhuren of verhuren van kantoorruimte of logistieke hallen, het zoeken naar geschikte winkelruimte of het vinden of juist verkopen van het juiste beleggingsobject: wij adviseren je bij het nemen van de juiste vastgoedbeslissing. Onze specialisten staan voor je klaar. Met goed advies, zelfs als je er niet om vraagt. Het gaat ons niet alleen om de deal, maar ook om de weg ernaartoe. Daarbij is wederzijds respect en vertrouwen in elkaar de basis voor een goede langdurige samenwerking.

We zijn een echt Rotterdam bedrijf: we werken hard, zijn direct in onze communicatie en hebben een flinke dosis humor. We kennen onze stad (en inmiddels het overgrote deel van Nederland) op ons duimpje. Elke steen, elke transactie en elke speler in de markt. En die kennis delen we graag met onze relaties.

Als je samenwerkt met één van ons dan krijg je ons hele team erbij: oude rotten, jonkies en vakidioten met veel vlieguren en ervaring in verschillende vastgoedsegmenten. Wij opereren al jarenlang als één team, zonder interne afdelingen en kunnen daardoor snel schakelen. Dat is wel zo efficiënt.

Lichtenlaurlaan 140
3062 ME Rotterdam
www.demik.nl