Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

URBAN COLLEGE: GIL PENALOSA

12 april 2017 | 08:15 - 10:00

EXCLUSIEF VOOR LEDEN

Hoe aantrekkelijk is Rotterdam voor zowel 8 als 80 jarigen?

Het gaat goed met Rotterdam! We zijn de Beste Binnenstad van Nederland en komen keer op keer positief in het nieuws. Tegelijkertijd heeft de stad ook opgaven en we willen niet achterover leunen. We laten ons daarom graag inspireren door nieuwe ideeën om te blijven innoveren.

Op woensdagochtend 12 april organiseert Bureau Binnenstad (van 08:15 -10:00) speciaal voor ondernemers een ‘Urban College’. Onder het genot van een ontbijt kunt u zich laten inspireren en informeren door Gil Penalosa.

8 80 Cities
Als oprichter van de Canadese non-profitorganisatie 8 80 Cities geeft Penalosa wereldwijd advies over bruisende steden voor iedereen, ongeacht leeftijd en sociale, economische of etnische achtergrond. De 8 80 City gedachte is simpel en krachtig: als je de stad inricht voor zowel 8 als 80 jarigen is deze aantrekkelijk voor iedereen.

Nieuwe kansen voor de Binnenstad en RCD
Mobiliteit krijgt in de toekomst een hele andere rol in de stedelijke omgeving. Pedestrians first’ is een veelgebruikte uitspraak van Penalosa. Wat zijn de nieuwe kansen voor de toekomst van de Rotterdamse Binnenstad? En wat kunnen we daarover leren voor de gebiedsontwikkeling van Rotterdam Central District?

Aanmelden
We verwelkomen u graag op woensdag 12 april bij De Nieuwe Poort in het groothandelsgebouw, Weena 711. U kunt zich tot maandag 10 april aanmelden via infobinnenstadso@rotterdam.nl wacht hiermee niet te lang want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Gegevens

Datum:
12 april 2017
Tijd:
08:15 - 10:00
Kosten:
EXCLUSIEF VOOR LEDEN
mailto:infobinnenstadso@rotterdam.nl

Organisator

Gemeente Rotterdam

Locatie

De Nieuwe Poort
Weena 711
Rotterdam, Zuid-Holland 3013 AM Nederland
LID WORDEN