Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ROADMAP NEXT ECONOMY CONGRES 2017

7 december 2017 | 13:00 - 18:00

REGISTREREN

Platform Digital Manufacturing presenteert in samenwerking met RNE op 7 december a.s. van 13:00 uur tot 18:00 uur In Lijm en Cultuur te Delft het Roadmap Next Economy Congres 2017. U bent uitgenodigd.

Op dit eindejaarscongres kijken we terug op de resultaten van het afgelopen jaar en informeren wij u over de laatste ontwikkelingen rond de RNE, waaronder ook de samenwerking met de EU.

Er zijn videoboodschappen van Maros Sefcovic (vicevoorzitter EU) en Jeremy Rifkin (TIR) en de voortgang op de vijf RNE transitiepaden wordt toegelicht, mede aan de hand van enkele businesscases die gezamenlijk met de EIB worden ontwikkeld. Maar ook nieuwe initiatieven die nog geen deel uitmaken van de roadmap kunnen pitchen tijdens de RNE Marktplaats.

We sluiten af met de lancering van de RNE Portal, de interactieve website met niet alleen alle relevante informatie over de RNE, maar tevens een platform voor dialoog over de next economy. We willen daarmee de betrokkenheid bij de RNE vergroten en meer partijen stimuleren om zich aan te sluiten en nieuwe projecten aan te melden.

Tot slot is er een beschouwing van Yuri van Geest op het verloop van de transitie buiten Europa en de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Gegevens

Datum:
7 december 2017
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
REGISTREREN
http://www.platformdigitalmanufacturing.nl/rne/

Organisator

Platform Digital Manufacturing

Locatie

Lijm en Cultuur
Rotterdamseweg 272
Delft, Nederland
+ Google Maps
LID WORDEN