Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RCD Talk | Mobiliteit met Niki Sie (Juuve)

24 september 2020 | 17:00 - 18:00

ALLEEN LEDEN

May we introduce to you: RCD Talk, dé RCD kennissessies waarin we het gesprek met elkaar aangaan over onderwerpen en initiatieven die leven binnen het District. Met het idee om van elkaar te leren en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. We geven hierin het woord aan een expert over een actueel topic en gaan vervolgens hierover met elkaar in gesprek.

Het thema in september staat in het teken van Mobiliteit. Naast slimme laadpalen zijn er diverse andere ontwikkelingen gaande in het District om het gebied ‘auto-luwer’ te maken. Zo wordt o.a. in de zomermaanden een verkeersexperiment op het Kruisplein uitgevoerd. Hoe ziet het Central District van de toekomst eruit? Rijden er over 10 jaar überhaupt nog auto’s over het Weena? Wat betekent dit voor jouw woon-werkverkeer? Met elkaar gaan we in gesprek over het thema Mobiliteit.

Voor deze talk hebben we Niki Sie uitgenodigd. Niki is oprichter van Juuve. Juuve is een platform waarmee je zonder sleutels de auto’s van anderen kunt reserveren en openen; dat scheelt een heleboel auto’s op de weg. Maar daar is het niet bij gebleven. Benieuwd naar de ideeën van Niki en de uitdagingen die hij ziet? Meld je dan aan voor de RCD Talk over Mobiliteit.

Wil je hier bij zijn? Stuur ons een mail naar: info@rotterdam-centraldistrict.nl

Deze RCD Talk is live te volgen bij Venture-Café in CIC Rotterdam, Stationsplein 45 (4e).

Iedere maand staan deze Talks in een ander thema. Wij hebben heel veel zin om hier aan te werken. Mocht je ideeën hebben voor een thema, laat het ons dan vooral weten!

Gegevens

Datum:
24 september 2020
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
ALLEEN LEDEN
Evenement Categorie:
mailto:info@rotterdam-centraldistrict.nl

Locatie

CIC Rotterdam
Stationsplein 45
Rotterdam, zuid-holland 3013 Nederland

Organisator

Vereniging RCD
LID WORDEN