Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RCD kennissessie: de 1,5 meter samenleving | #1

23 april 2020 | 15:00 - 16:00

ALLEEN LEDEN

Vol spanning wachten we de persconferentie morgenavond van onze premier Mark Rutte af. Of we over een week al naar een smart lock-out kunnen gaan werken is dus nog even afwachten. Echter dat we een nieuwe manier van samenleven moeten gaan ontdekken met elkaar lijkt niet meer im frage. Maar wat betekent dit voor mijn bedrijf? En mijn werknemers?  Wat is het nieuwe normaal op kantoor? Wat betekent dit voor de horeca en de bedrijfscatering? Wat doet dit met de buitenruimte? Hoe gaan we met reizen met het openbaar vervoer om? En ga zo maar door.

Veel vragen waar nog geen eenduidig antwoord op is, maar waar we wel met elkaar over na kunnen denken. Vandaar dat we voor RCD leden een reeks aan kennissessies aan het opzetten zijn om ervaringen, ideeën, inzichten binnen het onderwerp “de 1,5m samenleving” uit te wisselen.

De eerste kennissessie van deze driedelige reeks heeft als thema “Het nieuwe normaal op kantoor?” We gaan daarvoor in gesprek met Marco Clarijs (vastgoedadviseur CBRE) en Fleur van Bruggen (Unilever) wat hun ervaringen zijn en hoe zij omgaan met de nieuwe manier van werken. Waar lopen zij tegen aan en hoe kijken zij naar de komende tijd en daar voorbij.

De komende 3 donderdagen zullen we deze kennissessie organiseren. De insteek van deze kennissessies is erop gericht om van elkaar te leren en samen te kijken naar nieuwe mogelijkheden hoe om te gaan met de 1,5 meter samenleving. Ieder week zullen we het accent op een ander onderwerp leggen.

RCD kennissessie: de 1,5 meter samenleving
#1: Het nieuwe normaal op kantoor?
Donderdag 23 april 2020
15:00 – 16:00 uur

Aanmelden: stuur een mail naar info@rotterdam-centraldistrict.nl

Gegevens

Datum:
23 april 2020
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
ALLEEN LEDEN
Evenement Categorie:

Locatie

Interactieve online sessie (Zoom)

Organisator

Vereniging RCD
LID WORDEN