Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RCD KENNISSESSIE: DE 1,5 METER SAMENLEVING | #2

30 april 2020 | 17:00 - 18:00

ALLEEN LEDEN

Tot in ieder geval 20 mei wordt door de regering verzocht om zoveel mogelijk thuis te werken. Daar waar het kan vindt wellicht al eerder versoepeling plaats, waarbij we rekening zullen moeten houden met een 1,5meter afstand tot elkaar. Dat nodigt uit tot creatieve oplossingen op de korte termijn en misschien zelfs wel tot een nieuw normaal op kantoor. Wat betekent dit voor mijn bedrijf? En mijn werknemers?  Wat is het nieuwe normaal op ons kantoor? Wat betekent dit voor de horeca en de bedrijfscatering? Wat doet dit met de buitenruimte? Hoe gaan we met reizen met het openbaar vervoer om? En ga zo maar door.

Veel vragen waar nog geen eenduidig antwoord op is, maar waar we wel met elkaar over na kunnen denken. Vandaar dat we voor RCD leden een reeks aan kennissessies aan het opzetten zijn om ervaringen, ideeën, inzichten binnen het onderwerp “de 1,5m samenleving” uit te wisselen.

De tweede kennissessie van deze driedelige reeks heeft als thema “Het nieuwe normaal rondom kantoor?” We gaan hiervoor in gesprek met André de Wit, adviseur mobiliteit bij De Gemeente Rotterdam en Jorn Wemmenhove van Humankind. Het wordt een interactieve sessie waarbij we eerst wat vragen stellen aan beide ervaringsdeskundigen, met betrekking tot de buitenruimte. Daarna volgt een inventarisatie en kennisuitwisseling van alle aanwezige leden van de verschillende bedrijven in Rotterdam Central District.

RCD kennissessie: de 1,5 meter samenleving
#2: Het nieuwe normaal rondom kantoor?
Donderdag 30 april 2020
17:00 – 18:00 uur

Aanmelden: stuur een mail naar info@rotterdam-centraldistrict.nl

Gegevens

Datum:
30 april 2020
Tijd:
17:00 - 18:00
Kosten:
ALLEEN LEDEN
Evenement Categorie:

Organisator

Vereniging RCD

Locatie

Interactieve online sessie (Zoom)
LID WORDEN